24 ПРОМО: Сара Мејс & Дамјан Пејчиноски – “Лажев” (ВИДЕО)

Промо

Сара Мејс и гитаристот Дамјан Пејчиноски ја промовираа новата песна “Лажев“.  Музиката е на Сара Мејс и Пејчиноски а текстот го напиша Сара. Додека аранжманот е на Бојан Трајковски. Видеозаписот е снимен во МОБ, а е дело на Пеце Здравковски и Ѓорги Вацев.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели