24 Промо: Северина – “Исповид” (Аудио)

Промо

Одамна балкански популарната поп пејачка Северина не ја изненадила својата верна публика. Во духот на празниците, таа ја објави песната “Исповид”, која ќе се најде на новиот албум, кој ќе излезе на продажба од 21-ви април. Во описот на оваа нумера таа напиша на социјалните мрежи напиша: “Една од поубавите песни кои сум ги испеала”.

Подготви: Андреја Андреевиќ

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели