24 Промо: “Слушам кај шумат шумите“ – “Некст Тајм“

Промо

Македонската поп-рок група “Некст Тајм” по пауза од две години пред јавноста го претстави својот најнов музички проект. Се работи за познатата македонска песна, “Слушам кај шумат шумите”. Исто така беше промовиран и видеоспот во кој покрај нив се појавува и актерката Ана Стојановска.

Автор на музиката е Никола Мицевски, додека спотот го режира Огнен Шапковски заедно со Мартин Филиповски.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели