24 Промо: Анита Мицова – “Златно жито” (Видео)

Промо

Млaдата поп пејачка која неодамна го промовираше и претстави пред македонската публика својот прв албум “Тоа сум јас”, Анита Мицкова денес на читателите на музичкиот портал Музика24 го претставува и промовира воведниот сингл од нејзиниот албум “Златно жито”, за кој што подолу ќе имате можност да го погледнете и видео спотот.

Како и останатите песни, и оваа е авторско дело на Весна Малинова Бабамова и Кирил Бабамов, а за одличното видео кое се реализираше во преубавата Трпејца се погрижи екипата на “Горила филмс”. Како изгледа сето тоа можете да погледнете во продолжение. Уживајте!

Подготви: Александра Блажевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели