24 Промо: Димитар Андоновски и “Тајфата” – “Остани” (Видео)

Промо

Димитар Андоновски и “Тајфата” ја промовираа новата песна “Остани”. Музиката и аранжманот се на Лазар Цветкоски, а текстот е на Магдалена Цветкоска. Спотот се снимаше на локации во Стење на Преспанско езеро. Во продолжение погледнете го новото видео од нив и уживајте.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели