24 Промо: Галин и Емануела – “5,6,7,8” (Видео)

Промо

Познатите бугарски музички изведувачи Галин и Емануела ги израдуваа своите фанови со нов музички проект, во пресрет на 8-ми март и роденденот на пејачот на 12-ти март. Премиерата на спотот “5,6,7,8” се одржа неодамна на тв Планета HD. Идејата за песната е на Галин, кој е автор и на музиката, додека пак текстот е на Анастасија Мавродиева и Станислава Василева, а аранжман на Dexter и Александар Николов, познат и со уметничко прекар Alek Sandar. Во видеото “5,6,7,8”, Галин заедно со Емануела решаваат да бидат доста провокативни и скандалозни, а истото е режисирано од страна на Станислав Христов. Во продолжение погледнете за што поточно станува збор.

Подготви: Наташа Секуловска/Estrada World

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели