24 Промо: Гаро Тавитјан и Paula C – “Ocean Dream” (Видео)

Промо

Македонскиот музичар Гаро Тавитјан Јуниор ги промовираше својот најнов дует и видеоспот со Paula C. Автор на музиката, текстот и аранжманот е самиот Гаро. Додека видеоспотот го направи Александар Ристовски. За што станува збор, погледенте во продолжение.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели