24 Промо: Рада Манојловиќ и Леон – “Лавје крзно” (Видео)

Промо

Неодамна српската фолк пејачка Рада Манојловиќ сними дует со младиот и згоден колега Леон, а во текот на вчерашниот ден видео спотот за дуетската песна “Лавје крзно” тие го промовираа на своите YouTube канали. Интересен спот со многу провокативни кадри, Рада и Леон посветени еден на друг облечени во впечатлива црвена гардероба, а нај впечатливо од се за машкиот пол се кадрите од видео спотот каде фолк пејачката е облечена во црвена танга… Но што повеќе да раскажуваме, погледнете и уверете се сами.

Подготви: Виолета Трајковска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели