Џастин Бибер и Селена Гомез сериозно планираат да се венчаат

Светска

Пејачката и актерката Селена Гомез и тинејџерската ѕвезда Џастин Бибер наводно интензивно размислуваат за венчавка, а веќе зборувале и за деца.

“Тие мислат дека се како Ромео и Јулија. Што повеќе ги разделуваат, тие повеќе сакаат да бидат заедно. Откако се смираја се уште повеќе се сакаат”, тврдат блиски извори до двојката. Мајката на познатата пејачка не е задоволна што нејзината ќерка е повторно со Бибер.

“Доколку се венчаат таа би можела да доживеам нервен слом. Таа се направи Гомез да не му се врати на Бибер”, истакна истиот извор.

Подготви: Елена Ивановска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели