Џон Леџент оддржа мини концет на метро станица во Лондон

Светска

Музичката ѕвезда Џон Леџенд ги изненади фановите во Лондон, кога без никаква најава оддржа концерт на метро станицата “Сент Панкрас”. Леџенд, кој е добитник на повеќе Греми награди, седејќи на пијано ги “почести” патниците во Лондон со неколку од неговите најголеми хитови, како “Ordinary People” и “All of me”.

Минувачите беа воодушевени, а некои во неверица извикуваа “па дали е ова е возможно”. Неколку моменти пред да се појави на станицата, Џон на Твитер објави дека пристигнува во Лондон.

Подготви: Андреја Андреевиќ

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели