Кончита со закани по животот?!

Светска

Австриецот Том Хојвирт, кој победи на Изборот за песна на Евровизија во 2014-та година, настапувајќи под името Кончита Вурц, ја изненади австриската јавност со објавата дека планира “да ја убие Кончита”.

“Јас како брадеста жена ги освои сите на Песната на Евровизија. Таа повеќе не ми потребна”, објасни тој во интервју за германскиот весник “Велт ам Зонтаг”. Тој најави дека сака промени во кариерата и дека е во потрага “по нешто ново”.

“Јас наскоро ќе наполнам 30 години и си поставувам многу прашања”, рече Нојвирт додавајќи дека никогаш не сакал да биде жена.

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели