Мајли Сајрус промовираше нова песна и видео спот (Видео)

Светска

Пред речиси една недела пејачката Мајли Сајрус објави дека снимила љубовна песна посветена на нејзиниот вереник, глумецот Лиам Хемсворт. Таа пред некој ден го објави спотот на YouTube и веќе има 4 милиони прегледи. Видеото е снимено на прекрасна плажа, а песната е дел од новиот албум на Мајли. Во продолжение, погледнете за што точно станува збор.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели