Познатиот рапер Еминем влезе во Гинис (Видео)

Светска

Светски познатиот рапер Еминем се најде во најновото издание на “Гинисовата книга на рекорди” како сопственик на хит кој што содржи најголем број на зборови. Во неговата песна “Rap God”, тој со неверојатна брзина успеа да изрецитира 1.560 зборови за време од 6 минути и 4 секунди, односно, 4,28 збора во секунда, а во дел од песната дури и 97 зборови во 15 секунди (6,46 во секунда).

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели