Рита Ора сака да биде стрип херој

Светска

27-годишната изведувачка Рита Ора за прв пат го почувствува вкусот на блокбастерската слава во 2015-та година, кога таа беше избрана да ја игра помалата улога на Миа во филмската адаптација на романите на еротските серии “50 нијанси на сиво”. И додека таа се уште сака да создава музика, таа признава дека нејзиниот голем сон е да ја преземе водечката улога во филмот за стрип херој.

“Сакам да учествувам во многу други филмови во иднина. Најважно за мене е сценариото. Затоа сакам да правам работи што бараат сила, нешто како суперхерој”, рече пејачката во интервју за модниот магазин “El”.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели