Рита Ора згодна благодарение на јога

Светска

Многумина мислат дека бавењето со јога е губење време. Но дали ќе го имате истото мислење одкога ќе ја погледнете фотографијата, сигурно ќе ви биде јасно дека грешите. Бавењето јога за многумина е губење време, хир на познатите, добар маркетинг и правење шеги, но доколку добро погледнете како изгледа пејачката Рита Ора, ќе сфатите дека сте во заблуда.

Облечена во сини хеланки за јога, Рита ја сликале папараци и навистина изгледа добро. Па драги дами, јогата е решението.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели