Шакира со нова песна во дует со Малума (Видео)

Светска

Пејачката од Колумбија направи вистински “бум” на интернет со екранизација на песната “Трап”. Пејачката Шакира ги израдува своите обожаватели со новата песна која ја изведе во дует со пејачот Малума. За овој нов светски хит направен е и спот кој исто така привлече внимание. Во црно-белата екранизација на оваа песна, Шакира лежи во вода и пука од сексипил. Спотот за само еден ден го виделе повеќе од 7 милиони луѓе на YouTube и претставува вистински хит на интернет.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели