Сиа конечно се појави без перика (Фото)

Светска

Конечно познатата светска поп пејачка Сиа се појави без перика, пишуваат светските медиуми. Таа во вторникот на настан на Нетфликс во Лос Анџелес, се појави без перика и на прв поглед речиси никој не ја препозна. Светската ѕвезда која со години под перика го криеше своето лице, овој пат дојде потполно “разоткриена”, благо нашминкана, но со широка насмевка на лицето. Пејачката која има полни 42 години, неодамна изјави дека сака да прави музика, без осудување на нејзиниот изглед или нејзините години.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели