Солзи во публиката, солзи во жирито: Младиот Рајан ја крена цела публика на нозе (Видео)

Светска

Младиот Рајан се појави на шпанското телевизиското шоу “Јас имам талент” и за кратко успеа да го воодушеви жирито и целата публика која го следеше настапот. Тој ја изведуваше песната “Summertime Sadness” од Лана Дел Реј, а со својата изведба ја крена целата публика на нозе. Од преголема возбуда, Рајан не успеа да ги задржи ни солзите.

Неговиот настап допре многумина, и иако натпреварувањето се уште е во тек, малиот Рајан веќе стана вистинска ѕвезда на социјалните медиуми. Погледнете го неговиот настап, во кој еден толку млад човек успеа да пренесе огромна емоција.

Подготви: Марија Поповска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели