Верувале или не, Ријана стави силикони (Фото)

Светска

Во текот на целата кариера таа го негуваше природниот изглед, а нејзиното последно издание многумина ги остави без зборови. Таа е атрактивна поп ѕвезда која што сака се почесто и почесто да се фотографира во провокативно издание. Светски познатата музичка ѕвезда, овој пат ги изненади своите фанови со постирање на провокативна фотографија каде се гледаат нејзините бујни гради, каде што многумина и помислија дека таа и навистина има ставено силикони.

Sup, bra? 6 more days til @savagexfenty …… category: #DAMN

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Подготви: Викторија Трајковска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели