Заедничка турнеја на Еминем и Ријана

Светска

По заедничкиот хит “Monster”, поп ѕвездата Ријана и раперот Еминем одлучија да имаат мини тунеја кон крајот на летото.

“Се наближува шоуто кое го подготвувам со Ријана. Ќе имаме заеднички настап во Њујорк, во Лос Анџелес и во Детроит”, изјави Еминем. Мини турнејата, што ќе се одржи на крајот од август е наречена “Тhе Monster Tour”. Ријана и Еминем во 2010-та година имаа успешен дует “Love The Way You Lie”.

Подготви: Елена Ивановска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели