Од септември ригорозни правила во “Ѕвездите на Гранд”

TvShows

Саша Поповиќ, првиот човек на “Гранд” продукцијата, во текот на емитување на епизода од познатото музичко натпреварување “Ѕвездите на Гранд” открил што новите натпреварувачи можат од есен да очекуваат.

“Имено, на есен стартува 13-от серијал од популарното натпереварување, а учесниците ќе потпишуваат договор со “Гранд, дури кога ќе стигнат во петиот круг”, вели Поповиќ. “Ѕвездите на Гранд” се емитуваат повеќе од десет години, од кои излегле голем број пеачи од кои многу станале најбарани на овие простори и се создаде презаситеност, според тврдењата на Саша Поповиќ, со што неговата продукција била принудена да ги промени правилата кои важеа до оваа сезона.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели