Перфектно: Трајче повторно го воодушеви жирито (Видео)

Пинкови Звездички

Младата надеж на регионалното музичко шоу “Пинк ѕвезди” кој е фаворит за победа во финалето повторно на свој начин изведе шпанска композиција која носи наслов “Esta Ausencia” во еден здив.

“Дете ти шириш мир”, беше реакцијата на Јелена Томашевиќ која не остана имуна на настапот, па заплака со големо воодушевување од кој и целата публика беше на нозе. Во продолжение погледнете го целосниот настап на Трајче Горгиев од кој веруваме ќе бидете изненадени.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели