Џенан Лончаревиќ ќе биде гостин на концертот на Цеца во Охрид

Во прв ред

Популарниот српски поп-пејач Џенан Лончаревиќ ќе биде гостин на концертот на српската фолк дива Цеца во Охрид. Концертот е закажан за 28-ми јули на стадионот “Билјанини извори”.

Како што претходно објави Музика24, и официјално потврдено за нашиот музички портал од самиот пејач, Џенан Лончаревиќ ќе настапи на “Пивофест” во Прилеп. Ова е уште една можност за неговите обожаватели да уживаат во неговите песни.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели