Гоца Тржан за денот на вљубените ќе пее во Скопје (Фото)

Во прв ред

 

Познатата српската поп ѕвезда Гоца Тржан на Денот на вљубените, 14-ти февруари ќе гостува во етно кафаната “Тремник” во Скопје. На денот на љубовта на Св. Валентин или денот на лозарите Св. Трифун, српската ѕвезда ќе ја започне забавата во 20 часот, а ќе ги испее нејзините големи хитови како: “Загрли”, “Стоперка”, “Сречо нечија” и други. Од тука најавуваат голема журка која ќе трае до раните утрински часови.

Резервации на тел: 077 404 918 Тремник – етно кафеана.

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели