Игор Џамбазов и Гуру Харе на “When in Krushevo“ 2018

Во прв ред

Популарните Игор Џамбазов и Гуру Харе на 29-ти јуни ќе настапат на второто издание на фестивалот “When in Krushevo“. Настанот ќе се одржи на Крушевското езеро.

Во музичката програма на фестивалот кој се одржува од 29-ти јуни то 1 јули, покрај Игор Џамбазов и Гуру Харе на 30 јуни ќе настапат и “Beta House Band“.

Фестивалот покрај забавниот дел вклучува тури во планински велосипедизам, планинарење, како и параглајдинг, кајакарење и многу други активности

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели