Јелена Розга пред Македонска Каменица ќе настапи и во Валандово

Во прв ред

Хрватската поп ѕвезда Јелена Розга чији настап на фестивалот “Каменичко културно лето“ беше неодамна најавен, деновиве се најави уште еден нејзин настап во земјава. Имено поранешната пејачка на групата “Магазин“ на 25 август ќе настапи на “Josifovo Summer Fest“ во Валандово.

На оваа манифестација ден претходно на 24 август ќе настапи Игор Џамбазов, а следниот ден на 25 август и “Куку леле“.

Подготви: Филип Етмишовски

 

 

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели