Концертот на Владо Јаневски во Охрид презакажан за 5 август

Во прв ред

Авалон продукција и официјално соопшти дека концертот на Владо Јаневски е презакажан за 5 август. Концертот кој беше закажан за 2 август се одложува од техничко – организациски причини и на барање од Министерство за култура и фестивалот “Охридско лето“.

Концертот ќе започне во 21 часот а цените на билетите остануваат непроменети.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели