Прилепчани презадоволни од забавата во “Calypso” со феноменалниот Реља Поповиќ (Фото + Видео)

Во прв ред

Запали град, запали клуб и “Calypso” се запали со излегувањето на сцена на Реља Поповиќ кои сите присутни со нетрпение го очекуваа. Прилеп викендов беше вистинското место за вистинска забава со вистинскиот музички гостин кој го покажа она што најдобро знае да го прави. Освен неговите најголеми хитови кои веруваме повеќето од вас ги знаете, Реља Поповиќ кој сите многу добро го знаете до поранешната “Елитни одреди”, на сцената отпеа песни и од неговите колеги Цвија, Саша Ковачевиќ, Аца Лукас… и многу други.

А во продолжение, погледнете само дел од адмосферата од настапот на Реља Поповиќ во прилепскиот клуб “Calypso”. До следната голема забава во Прилеп и во еден од најдобрите клубови во овој град, читајте го музичкиот портал Музика24 и дознајте кој ќе биде следниот гостин во “Calypso” и за се она што се случува на музичката сцена.

Од Прилеп за Музика24: Маринела Каранфилоска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели