“С.А.Р.С.“ ќе настапат на фестивалот “Битола Отворен Град“ 2018 (ФОТО)

Во прв ред

Предводниците на регионалната рок сцена “С.А.Р.С.“  се главниот бенд на овогодинешното издание на фестивалот “Битола Отворен Град“.  “С.А.Р.С.“ ќе одржат концерт за битолската публика на 28 јуни (четврток) со почеток во 22 часот на Широк сокак .

Истата вечер ќе на бината на Широк сокак ќе настапат и “Funk Shui“ со почеток во 21 часот, а 23.30 ќе настапи live tribute бендот “The Prodigy“.

Овогодинешното издание на фестивалот “Битола Отворен Град“ ќе трае од 25 до 30 јуни. Специјализираниот македонски музички портал – Музика 24 ќе го следи и ќе известува од фестивалот. Следете не за повеќе информации но и ексклузивни интервјуа.

Подготви: Филип Етмишовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели