Вечерва голема и луда забава со Томи Бојаџи и Alavux во “Minus Eden” (Фото)

Во прв ред

Четврток е ден пред започнување на плановите за што и како за викенд. Ние од Музика24 од се срце Ви ја препорачуваме големата електронска забава со голем број на учесници меѓукој е и големиот Alavux кој токму вечерва со почеток од 23.59 ќе ви ја презентира својата музика и се она што го има работено последниов период. На оваа голема електро забава Томи Бојаџи е резидент домаќин, додека Alavux се појавува како гостин.

Не заборавајте, 23.59 часот место “Minus Eden”, голема електро забава со познатиот Alavux. Се гледаме таму!

Подготви: Иван Јосимовски

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели