Во сабота голем концерт на хрватскиот бенд “Елементал”

Во прв ред

Хрватскиот бенд “Елементал” оваа сабота подготвува изненадување за своите фанови во Македонија. 18-ти март ВИП Арена “Борис Трајковски” е местото каде што “Елементал” ќе прослават 10 години од својот прв настап во Скопје со нивното концертно шоу “Денот Е”. После сите успешни клубски свирки, за првпат настапуваат на голем концерт во Македонија каде што ќе ги испеат сите најголеми хитови од претходните 19 години, како и песните од најновиот албум “Тјело”.

Влезниците во претпродажба може да се купат по цена од 300 денари, а потоа по 400 денари во Пола Југотон и на продажните места на kupikartizase. Почетокот на концертот е закажан за 20:30 часот. 19 години од нивното постоење, 10 години во Скопје рима, ритам и музика со “Елементал”.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели