Десетте најубави плажи за 2019 година

Веб-страницата “TripAdvisor” ја состави листата од 10-те најубави плажи, која е одредена според квалитетот и квантитетот на патниците и рејтингот во последните дванаесет месеци. На листата се наоѓаат плажи од целиот свет и нудат различен амбиент за уживање.

1. Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Бразил

2. Varadero Beach, Varadero, Куба

3. Eagle Beach, Palm, Аруба

4. La Concha Beach, San Sebastian, Шпанија

5. Grace Bay, Providenciales, Туркс и Каикос

6. Clearwater Beach, Флорида, САД

7. Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Сицилија, Италија

8. Seven Mile Beach, Кајмански Острови

9. Playa Norte, Isla Mujeres, Мексико

10. Seven Mile Beach, Негрил, Јамајка

Повеќе на Музика24...