Кинези, шпанци, италијани, иранци… сите на македонски ве повикуваат #седидома (Видео)

Влатко Лазов македонец кој живее во Виена направил прекрасно видео со помош на своите пријатели ширум светот. Тој вели:

“Сите сме исти во овие тешки денови, луѓе што меѓусебе не се познаваат решив да ги спојам, во едно позитивно видео, со порака на македонски да останеме дома и да се чуваме сите. Да ве поздравиме вака од цел свет мили мои. Седете си дома без мрдање. Заедно сме во ова. Споделете и се гледаме на лето”, напиша тој на својот Facebook профил.

Повеќе на Музика24...