Марвел студио го објави трејлерот за најновиот “Аvengers: Endgame” (Видео)

После објавувањето на последната приказна со Капетан Марвел кој што Марвел студио неодамна ја промовираше, филмот “Капетан Марвел” сеуште игра во кината, тие пред само неколку дена ги објавија неколкуте трејлери за новата приказна за суперхеројската дружина. Веруваме дека фановите со нетрпение го очекуваат излегувањето на последното издание од овој серијал на филмови, како што многумина велат, но дали е тоа така допрва ќе видиме.

Што ќе можеме овој пат да видиме во новиот филм кој што Марвел ни го подготвува, погледнете во продолжение, а премиерата на “Avengers 4: End Game” е веќе закажана за 26-ти април оваа година, односно, за речиси еден месец.

Повеќе на Музика24...