Момче од Индија го предвиде почетокот и крајот на коронавирусот (Видео)

Момче од Индија кое пред 8 месеци го има предвидено почетокот на коронавирусот, во ново видео вели дека истиот ќе се стави под контрола кон крајот на месец мај, што значи дека и за скоро време истиот би исчезнал.

Што момчето вели за започнувањето на коронавирусот и за неговото завршување, погледнете го следното видео:

Повеќе на Музика24...