Ресторан во Амстердам комплетно прилагоден на заштита од коронавирусот (Фото)

“Mediamatic” е првиот ресторан кој се пофали за нов креативен начин на угостување на своите клиенти. Овој ресторан е лоциран во Амстердам, и истиот е вистински хит по социјалните мрежи. Тие ја искористиле својата локација и двор покрај еден од многуте канали на Амстердам, и креирале стаклени мини куќички во кои гостите може да седат по двајца, изолирани, со преубав поглед на околината.

Се надеваме дека барем на некој во нашите туристички центри низ Македонија ќе биде иста така креативен и ќе може да се пофали со некоја слична или иста идеја, како оваа.

Повеќе на Музика24...

Остави коментар

Вашата маил адреса нема да биде објавена.