Погледнете: Вистинските професионалци со навистина креативни реклами (Фото)

Веќе започна новиот полициски час, а вие незнаете што и како со себе. Немате идеја и незнаете како да го поминете вашето слободно време во овој облечен априлски ден. Музика24 и овој пат во својата забавна рубрика во продолжение ќе ви го одлвлече вниманите од секојдневието.

Денес ви предлагаме да ги погледнете неколкуте креативни реклами кој ќе го привлечат вашето внимание.

Реклама за масажа: “Ќе ја почувствувате разликата”

Реклама на архитектонска фирма: “Убавата архитектурата не вреди без функционалност”

Реклама за клиника за пластична хирургија

Кампања за подигнување на свеста на дијабетесот: “И шеќерот ве јаде вам”

Одлична реклама за сладолед: “Свежо подготвен на нашата фарма”

Реклама на компанијата Chanel за Денот на мајката

Реклама за очила: “Освежете го вашиот стил”

Реклама за подстрижување: “Ви треба кратење на косата?”

Реклама за вештачки цветови: “Ги бунат дури и експертите”

Реклама од McDonald’s: “Нема потреба од миење садови”

Реклама од Pizza Hut: “Неограничен сладолед”

Реклама за онлајн лекции: “Геометрија. Лесно како детска игра”

Повеќе на Музика24...