Божиќен концерт во Дом на култура во Кавадарци

Во салата на Домот на културата “Иван Мазов – Климе” Кавадарци, денес 8-ми јануари 2019 година, ќе се одржи традиционалниот “Божиќен концерт”. На концертот ќе настапат ученици и професори од ОМБУ “Лазо Мицев – Рале” од Кавадарци. Почетокот на концертот е во 19 часот. Концертот традиционално го организира Општина Кавадарци.

Повеќе на Музика24...