“Disco Fever” – Гала концерт во Македонската опера и балет

Гала концерт по повод празникот “Василица” насловен како “Disco Fever”, оваа година ќе и приреди на публиката вистинско и незаборавно уживање со изборот од најдобрите диско хитови од 70-те години во целосно нови симфониски аранжмани. Македонската опера и балет со огромно задоволство најавува “Диско треска” на 12-ти и 13-ти јануари со почеток во 20 часот.

Повеќе на Музика24...