Се реконструира култното место во Скопје – Школка во Градски парк

Веќе се денови се реконструира култното место во Скопје, местото кое што скопјани го паметат и го препознаваат по разно-разните манифестации, концерти, случувања и настани кои се одржувале на ова место и веруваме уште толку ќе биде посетено каде и што се наоѓа, во Градскиот парк, препознатливата таканаречена Школка.

Како што дознава Музика24, во текот на нареднио месец ова омилено катче на скопјани после долго време ќе биде целосно обновено и ќе биде подготвено за почетокот на новата богата културно забавна есенска сезона.

Повеќе на Музика24...