Има 90 години и се уште игра на омилената песна (Видео)

Џени Хар има 90 години и е голем обожавател на Витни Хјустон. Таа обожава да игра и ја користи секоја прилика да ужива во животот. Џени живее со вкукот Адам. Тој се грижи за неа и се труди на неговата бабичка ништо да не и недостига, а посебно љубов.

Често играат социјални игри или читаат книги. Меѓутоа, овој пат дојде ред на танц. Погледнете само како 90 годишната баба игра на песната од Витни Хјустон. Ретко ова кој го може на оваа возраст.

Повеќе на Музика24...