Погледнете: Уште една македонска народна песна од рускиот ансамбл “Tamburitzans” (Видео)

Неодамна пишувавме за познатиот руски ансамбл “Tamburitzans” кој што патувајќи и одржувајќи ја својата турнеја низ САД отпеаа македонска народна песна. Дали станува збор за тоа дека македонските песни им се омилени или не, верувајте се уште не знаеме, но небитно од тоа тие повторно постираа снимка каде овој пат ја пејат македонската народна песна “Земјо македонска”

Тие седејќи во ресторан во Флорида и веројатно чекајќи ја својата веќе посакувана храна, во чест на сопственикот ја отпејаа и оваа македонска народна песна. Како тоа звучи, погледнете во продолжение…

Had a wonderful time at the Mediteran Fast Food last night for dinner in St. Petersburg, FL. We couldn’t leave without singing a song for the owner.

Gepostet von Tamburitzans am Dienstag, 5. März 2019

Повеќе на Музика24...