24 Ексклузивно

Боки 13 ја купи Томато продукција?!

Бојан Јовановски познат како Боки 13, неодамна ја купил “Томато продукција”, дознава музичкиот портал Музика24. Веќе на големо се зборува за ова, но и дека станува збор за превземање на целиот простор кој до предходно беше на продукцијата, и дека од сега ќе биде за сосема поинакви цели. Се зборува дека се подготвува и ново студио, за потребите наменети за новиот концепт на некогашното “Томато”. Дали Боки 13 повторно ќе го видиме во улога на тв водител на ново или веќе познато тв шоу, тоа наскоро ќе го дознаеме. Предходно “Томато продукција” беше во сопственост на Бане Поповиќ.

Подготви: Влад Петров

Можеби ќе ве интересира: