ЕКСКЛУЗИВНО: Нина Бадриќ на 9 јуни ќе одржи концерт во Скопје

Популарната хрватска пејачка Нина Бадриќ при неодамнешната посета на Скопје најави свој солистички концерт во главниот град. Бадриќ која допатува во Скопје за да гостува во  емисијата „Вечер со Тијана“  најави дека ќе одржи концерт на 9 јуни во Македонската филхармонија.

https://www.instagram.com/p/BioY1z9DFVq/?taken-by=tijana.dapcevic

Се очекува наскоро да се објават повеќе детали од организаторот. Следете го специјализираниот македонски музички портал Музика 24 за повеќе информации.

Подготви: Филип Етмишовски

Повеќе на Музика24...