“Фрајле” ќе одржат концерт во Битола

Популарните “Фрајле” на крајот на февруари ќе го одржат својот втор концерт во Битола. Популарниот состав од Нови Сад, Србија ќе гостува во Центарот за култура – Битола. Организаторите најавуваат дека наскоро ќе биде објавен точниот датум и сите други детали за концертот.

Во 2013 година “Фрајле” настапија во склоп на “Бит-фест” во пациото на Завод и музеј – Битола.

Повеќе на Музика24...
1 Коментар
  1. ExoRank.com вели

    Awesome post! Keep up the great work! 🙂