24 Ексклузивно: Хари Мата Хари на пролет ќе одржи неколку концерти во Скопје

Балканската ѕвезда Хари Варешановиќ со својот бенд “Хари Мата Хари” пролетта 2020 година ќе одржи неколку концерти во Скопје, после скоро 10 години пауза.

“Сметам дека оваа година е вистинската за концерт. Скопје сега има малку адекватни сали за концерт кои одговараат на мојата музика и публика. Во завршна фаза се преговорите за неколку концерти во салата на Македонска филхармонија”, изјави Хари Варешановиќ. Хари деновиве е во Скопје каде настапува на роденденска прослава на познат скопски ресторан.

Повеќе на Музика24...