24 Ексклузивно

Ексклузивно: Тамара Тодевска донесе на свет здраво женско бебе

Уште една интересна и убава вест, како што се и празниците кои ни следат. Како што дознава Специјализираниот македонски музички портал Музика24, пред само некоја минута нашата позната македонска поп пејачка Тамара Тодевска на свет донесе здраво женско бебе кое што е тешко 2,980 кг и долго 49 сантиметри. Таа своето породување го имаше во една од најдобрите македонски клинички приватни болници Аџибадем Систина.

Редакцијата на Музика24 и посакува многу здравје и убави празнични денови како на младата мајка, така и на штотуку роденото бебенце.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: