Верувале или не, Бијонсе купи црква?!

Изминатата недела Бијонсе купи црква во Њу Орлеанс, Лос Анџелес. Станува збор за црква од над 100 години, која некое време не била користена како црква, но била ставена на продажба за 850.000 долари, кои најбогатата жена во музичката индустрија ги издвоила без проблем. Црквата се наоѓа во квартот Garden, нејзината површина е околу 1600 квадратни метри, а во нејзина близина е снимен видео записот за песната “Lemonade”. Сестрата на Бијонсе, Соланж живее во близина, а за што познатата пејачка ќе ја користи оваа црква не е познато за сега.

Подготви: Марија Поповска

Повеќе на Музика24...