Author : Ivan

Музика на кирилица

Новиот албум на “Љубојна” наскоро во Хрватска

Ivan
Како што дознава Специјализираниот македонски музички портал Музика24, нашиот познат етносостав “Љубојна” неодамна склучи договор со хрватската...
Во прв ред

David Guetta во “Филип Втори”, Robin Schulz специјален гостин… Конечно Skopje Calling!

Ivan
Со огромно задоволство Авалон продукција, продукцијата која веќе со децении е најдобра во својот сектор...