Author : Filip

Културо

Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт во чест Ѓумар

Filip
Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт под наслов „Поезија и драма“, кој ќе биде изведен...
Музика на кирилица

Aнтониа Гиговска и Денис Димоски се победници на „Кастинг талент шоу“

Filip
Пинковата ѕвездичка Антониа Гиговска и Денис Димоски се победници на “Кастинг талент шоу”, кое во...
Балканленд

Саша Поповиќ подготвува продолжение на популарната музичка емисија “Гранд Шампиони”

Filip
Директорот на “Гранд Продукција”, Саша Поповиќ, ќе ги израдува сите љубители на неговите музички емисии со...